Kan ik deze woning kopen?

15 oktober '18

Je bent eruit. Je hebt de website in de gaten gehouden, alle nieuwsbrieven ontvangen en een Mijn Eigen Huis account aangemaakt: in Broeklanden wil je wonen. Maar... kan je deze woning wel kopen? Goed nieuws: Rabobank heeft een tijdelijk actietarief voor de hypotheek.

Online oriënteren

Hoeveel zou je eigenlijk kunnen lenen? Om dit te berekenen zijn er verschillende online tools te vinden, van diverse hypotheekverstrekkers. De ontwikkelaar van Broeklanden fase 3-I werkt samen met de Rabobank. Met trots kunnen wij dan ook melden dat de Rabobank de beste online oriëntatie voor een hypotheek heeft (bron: WUA onderzoek april 2018). 

Actietarief Rabobank Hypotheken

Tijdelijk aanbod Rabobank: 20 jaar korting

Profiteer nu van een extra scherpe hypotheekrente bij de Rabobank. Dit tijdelijke rente aanbod geldt alleen bij een rentevaste periode van 20 jaar. Voor Broeklanden fase 3-I staan de financieel adviseurs van Rabobank voor je klaar. Een oriëntatiegesprek is vrijblijvend en gratis. Bekijk alle actievoorwaarden en start gelijk je hypotheekberekening! Let op: Dit aanbod is geldig tot 28 oktober 2018.

Start je persoonlijke hypotheekberekening