Opgeleverd

Bouwupdate Broeklanden fase 2

20 juli '21

We ontvingen een bouwupdate van de aannemer over de voortgang van de bouw in Broeklanden fase 2 met een aantal mooie foto's. Altijd fijn om te zien hoe de bouw gestaag vordert. Lees je mee?

image alt

Voortgang

Er zijn nog enkele woningen waar de steigers nog om heen staan. Dit is vanwege het aanbrengen van de gevelbekleding en het laatste metselwerk. Zodra dit gereed is, zullen de steigers zakken en gedemonteerd worden. De installateurs zijn binnen al ver gevorderd en bezig met de afmontage van het sanitair en elektra. Het glas op de begane grondvloer is nog niet bij iedere woning geplaatst. De planning is dat dit nog voor de bouwvakantie gebeurt.

Prognose

Eerder is aangegeven dat de aannemer de woningen hoopte op te leveren in het 3e kwartaal 2021. Een prognose is altijd een indicatie en afhankelijk van andere partijen. Nu is het geval dat de nutsbedrijven het erg druk hebben en kunnen zij pas in september bij dit project aan het werk. Hierdoor wordt de oplevering verplaatst naar het 4e kwartaal en hoopt de aannemer in oktober de woningen te kunnen opleveren.