Impressies en plattegronden

Broeklanden fase 1 komt tot leven! We hebben de impressies en plattegronden ontvangen, deze laten we natuurlijk graag zien!

Broeklanden fase 1

hoek- en tussenwoningen

De 13 hoek- en tussenwoningen bestaan uit 2 blokken. Deze woningen hebben een ruime groenstrook aan de voorzijde van de woning en een tuin op het zuiden. Je kunt je auto parkeren op de parkeerplaatsen aan de achterzijde van de woningen. De woningen hebben een straatgerichte keuken en tuingerichte woonkamer. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en complete badkamer met wastafel, toilet en douche. De 2e verdieping is ruim en vrij in te delen.


2-onder-1 kapwoningen

In Broeklanden fase 1 komen 10 karakteristieke 2-onder-1 kapwoningen in 2 verschillende types (A en B). Beide types zijn ruime woningen in een moderne jaren-30 stijl, maar de kleur van de gevelsteen en andere raampartijen maken het verschil. Alle woningen hebben een tuin op het oosten, een vrijstaande berging in de achtertuin en 2 parkeerplaatsen op eigen erf. De woningen hebben een zij entree met een straatgerichte woonkamer en tuingerichte keuken. Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en een complete badkamer met wastafel, toilet en douche. De 2e verdieping is ruim en vrij in te delen.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk snel de beelden en plattegronden per bouwnummer bij het woningaanbod.

Mijn Eigen Huis

14 juni '18

Interesse? De verkoop van deze 23 woningen start nog vòòr de zomer! Maak snel een Mijn Eigen Huis account aan en geef je voorkeuren aan ons door. Je staat dan meteen ingeschreven als belangstellende voor dit project. Via je Mijn Eigen Huis account en onze nieuwsbrieven houden wij je op de hoogte wanneer de verkoop van dit project start. Ook heb je een Mijn Eigen Huis account nodig om je in te schrijven voor je favoriete woning.