Opgeleverd

Dit is de Flexa kleur van het jaar 2021

6 januari '21

De Flexa kleur van het jaar 2021 is bekend! Maak kennis met Brave Ground een warme neutrale bruintint die een goede basis legt voor jouw interieur.

Vakantiegevoel in huis

De krachtige aardse kleur Brave Ground doet je misschien wel denken aan verre vakantielanden zoals Zuid-Afrika en Marokko. En aangezien we juist die verre reizen zo missen, haal je het vakantiegevoel gewoon zelf in huis. Met Brave Ground creëer je een warme en rustige sfeer. En dat komt misschien wel goed van pas wanneer na maanden thuiswerken de muren langzaam op je af beginnen te komen.

image alt

Een veelzijdige tint

Heb je de kleur van het jaar 2020 Tranquil Dawn nog op je muur zitten? Geen probleem! Je combineert deze kleur gemakkelijk met Brave Ground. Maar vrijwel alle kleuren passen goed bij de kleur van het jaar 2021. De kracht van Brave Ground is dat hij andere tinten laat stralen. Het is een veelzijdige tint die meebuigt qua toon afhankelijk van het moment van de dag, waar het is gebruikt en waarmee het is gecombineerd.

Twijfel je nog?

Dan hebben we een goede tip! Bestel een Flexa kleurtester en bekijk de kleur op verschillende momenten van de dag. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Een andere optie is om de Flexa Visualizer App te gebruiken. Hiermee kan je de kleur van het jaar projecteren op jouw muur.