Opgeleverd

Eerste bouwupdate Broeklanden fase 2

23 maart '21

Wat leuk! We ontvingen een update van de aannemer. Wat is er de laatste maanden allemaal gebeurd op de bouwplaats van Broeklanden fase 2? Lees snel verder!

image alt

Update vanaf de bouwplaats

De metselaar is volop aan het werk en op de begane grond zijn de buitenkozijnen aangebracht. Inmiddels zijn alle zoldervloeren gelegd en worden de wanden gelijmd. In de week na het Paasweekend worden de kappen geplaatst.

Prognose

Als je een huis hebt gekocht in Broeklanden fase 2 wil je natuurlijk graag weten wanneer je de sleutel ontvangt van je nieuwe woning. Als alles volgens planning verloopt verwacht de aannemer in het 3e kwartaal van 2021 de woningen op te kunnen leveren. Een prognose wordt altijd gemaakt op basis van de nu aanwezige planning. Indien er zich onvoorziene zaken voordoen zoals bijvoorbeeld; vorst, hevige regenval, leveringsproblemen van materialen, vertraging bij Nuts-bedrijven of faillissement van een onderaannemer, dan kan er een verschuiving plaatsvinden. Naarmate de bouw verder vordert, kan er een steeds gerichtere opleverdatum worden afgeven.