Opgeleverd

Fijn wonen in plan Weideblick

16 april '21

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis en BPD zijn gestart met de ontwikkeling van plan Weideblick, de laatste uitbreiding van Nieuwveense Landen te Meppel. Naar verwachting worden er circa 285 koop- en huurwoningen ontwikkeld. De planning is om in september 2021 met de eerste woningen in verkoop te gaan.

Jouw thuis in deze water- en groenrijke wijk

Plan Weideblick maakt onderdeel uit van Nieuwveense Landen. Deze nieuwe wijk komt aan de noordwestzijde van Meppel. Dit voormalige weidegebied met haar flora en fauna vormt het uitgangspunt voor de opzet van de wijk. Je kan hier dus veel ruimte, groen en water verwachten. Door de kleinschalige opzet en het dorpse karakter van Weideblick voel jij je snel thuis. Het aanbod van de eerste fase bestaat uit 26 gasloze woningen en 13 vrije kavels. Bekijk hieronder de eerste schetsen!

image alt

Zomertaling

Bekijk hiernaast de schetsen van de 2 onder 1 kapwoningen type Zomertaling. In de eerste fase worden 14 2 onder 1 kapwoningen ontwikkeld.

Meer weten?
image alt

Plevier

Type Plevier bevat hoek- en rijwoningen waarvan er 7 in de eerste fase worden gerealiseerd.

Meer lezen?
image alt

Watersnip

Vlak naast de woningen van type Zomertaling worden er 4 eengezinswoningen type Watersnip ontwikkeld. Het aanbod bestaat uit hoek- en rijwoningen.

Meer weten?
image alt

Patrijs

Op de hoek aan het einde van de woningen van type Zomertaling wordt er één vrijstaande woning type Patrijs ontwikkeld.

Meer lezen?
Meer lezen? Nieuwsoverzicht
Broeklanden Homepage