Opgeleverd

Online verkoop Broeklanden fase 2 is gestart

26 maart '20

Het is zover: de online verkoop van Broeklanden fase 2 is gestart! Je hebt tot woensdag 1 april 17:00 uur de tijd om je online in te schrijven voor de woningen.

image alt

Heb je al een Mijn Eigen Huis account?

Pak een lekker kopje koffie en ga er maar eens goed voor zitten. Er zijn 14 2 onder 1 kapwoningen die nu te koop zijn. Alles wat je nodig hebt om je keuze te maken staat online bij het woningaanbod en in jouw account van Mijn Eigen Huis. Verkooptekeningen vind je bij het woningtype onder het woningaanbod en kun je downloaden. Samen met alle overige informatie staan ze ook bij de documenten in het Mijn Eigen Huis account. 

Heb je nog geen account? Doe dat dan snel want je kunt alleen die ene favoriete woning kopen als je een account hebt aangemaakt.

Geef je voorkeur door

Heb je interesse in 1 (of meerdere) woningen in deze fase? Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren door (max. 5 woningen). Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot woensdag 1 april 17:00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen.

Bekijk woningaanbod