Opgeleverd

Wat is anders aan de woningen?

8 mei '19

Met enkele aanpassingen in het ontwerp en de indeling is de woonkamer van 6 mooie 2 onder 1 kapwoningen aanzienlijk vergroot. De overige 4 woningen hebben een aangebouwde garage. Lees snel verder over de wijzigingen van de woningen in Broeklanden fase 1.

image alt

Bouwnummers 14 t/m 17

De vrijstaande houten berging van 4 woningen is komen te vervallen. Er is namelijk genoeg ruimte naast de 2 onder 1 kapwoning om daar een aangebouwde garage/berging te plaatsen. De indeling van deze woning is niet veranderd ten opzicht van de vorige ontwerpen. Je kunt nu dus je auto in de garage plaatsen én nog 1 op de eigen oprit. Van deze woningen zijn er nog 2 beschikbaar. Interesse? Laat het ons weten.

Beschikbare woningen
image alt

Bouwnummers 18 t/m 23

Opvallend is de statige voordeur die in het eerste ontwerp aan de zijkant was maar nu een opvallend detail in de voorgevel is. De vrijstaande houten berging die in het eerste ontwerp in de achtertuin stond is nu aan de zijgevel van de woning geplaatst en in dezelfde stenen uitgevoerd als de woning. Achter de berging is nu een ruimte die bij de woonkamer getrokken wordt. Kijk eens wat een grote en vooral brede woonkamer er nu ontstaat! De keuken is aan de voorzijde en uit het zicht van de zithoek. Vanuit de keuken loop je zo de handige berging in. 

Doordat de voordeur verplaatst is naar de voorkant van de woning moest ook de trap verplaatst worden en daardoor is ook de indeling van de verdiepingen iets anders.

Spreken deze woningen je aan? Laat dan je gegevens achter bij de woningen of neem direct contact met ons op.

Bekijk de woningen