Planning Broeklanden Meppel

Wonen in Broeklanden is wonen in een rustige, sfeervolle en groene omgeving. Op slechts 10 minuten fietsen van de stad. De verkoop van Broeklanden fase 1 en 2 is geweest en intussen zijn alle woningen verkocht.

image alt

Planning Broeklanden + Nieuwveense Landen

Bekijk hieronder de laatste update.

Broeklanden fase 1
Fase 1 bestaat in totaal uit 23 woningen met hoek- en tussenwoningen en 2 onder 1 kapwoningen. Deze fase is volledig uitverkocht. De eerste 5 woningen werden in augustus 2020 opgeleverd. Vervolgens werden bouwnummers 6 t/m 13 eind september / begin oktober opgeleverd. De laatste 4 woningen zijn eind oktober 2020 opgeleverd. Bouwnummers 18-23 zijn het jaar daarop op 7 en 9 juni 2021 opgeleverd. 

Broeklanden fase 2
Fase 2 bestaat uit 2 verschillende type 2 onder 1 kapwoningen. In juli 2020 zijn alle 14 woningen van Broeklanden fase 2 verkocht. In oktober 2020 ging de bouw van start. De eerste woningen zijn in oktober 2021 opgeleverd.

Weideblick
In juli 2021 is de verkoop gestart van de woningen en kavels in Weideblick. Plan Weideblick maakt onderdeel uit van Nieuwveense Landen. Deze nieuwe wijk komt aan de noordwestzijde van Meppel. Het aanbod bestaat uit vrijstaande woningen, 2 onder 1 kapwoningen, eengezinswoningen en vrije kavels. Alle woningen en kavels zijn verkocht en in maart 2022 is de eerste schop gezet voor de bouw van de woningen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ben je nieuwsgierig naar Broeklanden en wil je meer weten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Dan word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

Iets vragen? Neem contact op
Nieuwsgierig? Bekijk het aanbod